+(6)

pelaburan bijak hanya dengan platform CCI

Apa Itu CCI?

Cloud Capital International atau lebih dikenali sebagai CCI merupakan sebuah Syarikat Blockchain dan Internet of Things (IoT) Antarabangsa dalam Pengurusan Aset Platform yang mempunyai Ibu Pejabat di Milan, Itali.


Pada tahun 2013, berdaftar di Itali sebagai Syarikat "AI International Top AI Digital Assets Product Management". Mempunyai Sistem "Digital Card Trading Signal Profit" yang terkemuka di dunia.


Sebelum pelancaran CCI, kami adalah satu pasukan intelektual IT yang berpengalaman selama 5 tahun di Milan, Itali. Kami telah melakukan Rangka Kerja Penyelidikan dan membangunkan rekabentuk, program dan antaramuka yang intensif untuk melengkapi teknologi Internet yang kian berkembang pesat seperti "Big Data, Artificial Intelligence". CCI dengan pengalaman bertahun-tahun di Dunia Teknologi kini telah beralih arah ke Era Baru iaitu Arbitrage Trading & Exchange sesuai dengan keadaan semasa. Pelancaran sistem telah dijalankan pada bulan Mac 2018.


CCI menjalankan AI Arbitrage Trade System (AATS) secara automatik dengan mendapat keuntungan tanpa risiko daripada spekulasi. Arbitrage Trading adalah salah satu cara terbaik, cepat dan selamat untuk membuat Crypto Trading tanpa perlu risau tentang pergerakan harga secara tiba-tiba yang boleh kehilangan wang.

 

PENGERUSI (Gordan Peter)

Berbekalkan pengalaman selama 35 tahun dalam bidang Komputer dan Teknologi IT, Encik Gordon Peter telah memajukan dengan kerjasama syarikat IT yang utama dalam perlaksanaan teknologi IT yang baru.

Dengan fokus beliau yang kukuh di dalam pemakaian IOT secara amali berkisarkan kemahiran dan pengetahuan, beliau kini menerajui CCI untuk menjadi salah seorang pemimpin dalam bidang ini.

Perkembangan terkini dalam teknologi dan ekonomi berasaskan pengetahuan telah serta merta membuat beliau mendedikasikan pengetahuannya dalam perniagaan atas talian seperti E-Dagang (E-Commerce Online Bussines), Pengkhususan Dalam Keselamatan dan Jaringan (Specialization In Network Security), Perlaksanaan dan Pemakaian Bid Data dan IOT secara khususnya demi memajukan perniagaan.

 

CEO (Enrico Jefferson)

Dengan berbekalkan lebih 20 tahun pengalaman dalam kedua-dua bidang pengurusan dan usahawan, Encik Enrico Jefferson adalah orang yang tepat untuk jawatan CEO bagi memajukan perkembagan CCI. Beliau banyak mengembara secara insentif untuk mengenalpasti dan menetapkan model bagi pelabur.

Beliau akan mengenalpasti projek-projek baru bagi mengukuhkan kedudukan CCI dan menetapkan proses yang sistematik melalui saluran komunikasi yang berbeza yang telah ditubuhkan melalui model perniagaan unik CCI di seluruh rantau Asia Tenggara.


Penaja Anda

Whatsapp

TOP SPONSOR

 • 14 orang

  • * Mohd Fadzli
  • * 012-9216761
 • 3 orang

  • * Mohd Khairi Bin Zorkifli
  • * 010-2252709

Berita / Pengumuman

 • 28/04/2019 : PREVIEW CCI SEGAMAT JOHOR

  Preview akan datang pada 1 Mei 2019 jam 9.00 malam di Koptown Hotel, Segamat, Johor. Sila maklum kehadiran ke admin Di talian 0129216761
 • 20/04/2019 : PREVIEW CCI KOTA BHARU

  💥 *BUSINESS OPPORTUNITY PREVIEW CCI💥* 🔅 _BERSAMA MENGANDAKAN DUIT/USDT ANDA DI PLATFORM CLOUD CAPITAL INTERNATIONAL_ 🔅 TARIKH : 20/04/19 VENUE : MESSENGER SECRETS TRAINING CENTRE PT 476 TINGKAT 1 RUMAH KEDAI LEMBAH SIREH KOTA BAHARU KELANTAN JAM : 9.00 MALAM 📍TEMUI TEAM CCI POWERFULL 🔥HADIAH TUNAI RM2000 MENANTI ANDA🎁🎁🎁🎁
 • 28/03/2019 : PROMOSI ITALY 8 HARI 5 MALAM

  Istimewa bagi belian pakej USD10,000 (RM50,000) akan layak 1 tiket ke Itali untuk menyaksikan pelancaran exchanger CCI pada bulan Jun 2019. Pakej merangkumi tiket flight, penginapan, makan-minum... Sila rebut peluang untuk 100 tiket sahaja.. First come, first serve
 • 26/03/2019 : PENDAFTARAN AHLI

  Sila daftarkan setiap ahli yang telah mendaftar CCI dengan anda dengan kadar segera. Website ini akan jadi tools untuk mereka jalankan promosi secara online. Selamat maju jaya.. Daripada, Admin ccipower2u dot com
 • 26/03/2019 : SELAMAT DATANG

  Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera. Website ini telah dilancarkan pada 18.03.2019. Selamat maju jaya semua. Daripada, Admin ccipower2u dot com